MITT-diskussion -- Om digital tillgänglighet i offentlig sektor

Om MITT-diskussion

Den här maillistan är avsedd för diskussioner om digital tillgänglighet i offentlig verksamhet. Alltså frågor om hur digitala tjänster kan utformas så att alla människor - oavsett t.ex. funktionsnedsättning kan använda dem.
Listan är öppen för dig som arbetar med digital tillgänglighet i offentlig sektor.

Listan anknyter till Nätverket för Myndighetssamverkan i IT-tillgänglighet (MITT-nätverket) och utgör ett komplement till Vägledningen för webbutveckling.

OBS! Om du vill ha viktiga nyheter och inbjudningar till möten med MITT-nätverket ska du prenumerera på en annan lista: MITT-nyheter.

Observera också att du kan välja att få sammandrag en gång per dag om du tycker att det blir för många meddelanden.

Hur används e-postlistan MITT-diskussion

För att skicka ett e-postbrev till alla på listan, skicka det till mitt-diskussion@lists.sunet.se.

Du kan anmäla dig till listan eller ändra inställningarna för ditt medlemskap på listan nedan:

Personuppgifter och dataskydd

Sunet är personuppgiftsansvarig. Kontaktuppgifter finns på https://sunet.se/.

Ändamålet för behandlingen framgår ovan. Den rättsliga grunden för denna behandling är allmänt intresse. Den information vi lagrar är din e-postadress, ditt namn (om du själv registrerar det) och inställningar för brevleverans. Du kan själv radera eller redigera dina uppgifter. Ovanstående uppgifter lagras så länge forumet är aktivt tills du själv eller listadministratören avregistrerar dig (t.ex. pga missbruk av tjänsten) eller tills det under en längre tid inte går att skicka brev till din adress.

Har du klagomål på hur personuppgifter behandlas så har du rätt att vända dig till Datainspektionen. Maillistan driftas av Sunet som har sina servrar i Sverige, men listans deltagare kan förstås befinna sig i andra länder och i så fall kan e-postinnehåll som du skickat till listan komma att lämna Sverige.

Anmäl dig till MITT-diskussion

Du kan anmäla dig till MITT-diskussion genom att fylla i nödvändig information nedan. Detta är en stängd lista, vilket betyder att din ansökan måste godkännas av listans administratör. När din anmälan har behandlats, kommer du att få listadministratörens beslut skickat till dig i ett e-postbrev. Detta är också en dold lista, vilket betyder att en lista över e-postlistans medlemmar bara är tillgänglig för listadministratören.

  Din e-postadress:
  Namn (valfritt):
  Du kan skriva ett lösenord i följande fält. Detta ger dålig säkerhet, men förhindrar att andra får tillgång til dina inställningar. Använd inte något värdefullt lösenord - lösenordet kan nämligen bli skickat till dig i klartext via e-postbrev.

  Om du inte skriver något lösenord, kommer du att automatiskt bli tilldelad ett lösenord. Det kommer att skickas till dig så snart du har bekräftat din anmälan. Du kan senare begära att få lösenordet skickat till dig eller ändrat.

  Önskat lösenord:
  Önskat lösenord en gång till:
  Välj språk för meddelanden:
  Vill du få sammandragsversioner? Nej Ja
  Please fill out the following captcha

Medlemsfunktioner

För att ändra dina personliga inställningar för listan (till exempel distributionssätt, få lösenord skickat eller ändrat, eller avanmäla dig från listan MITT-diskussion), skriv in din e-postadress:

Om du lät fältet stå tomt, kommer du att bli tillfrågad om din e-postadress